Uitleg Kopen of Lenen


AANKOOP EN KUNSTUITLEEN REGELING

 

Avant-Art biedt u naast het kopen van kunstwerken ook flexibele en laagdrempelige kunstuitleen en kunstkoop mogelijkheden. U heeft de keuze uit onze hele collectie kunst en voor informatie over de prijzen vraagt u in onze tentoonstellingsruimte.

 

Hoe werkt het?

Kunstuitleen

Als u kiest voor kunstuitleen betaald u een klein bedrag per maand (3% van de aankoopwaarde). 2% is voor de opbouw van uw spaartegoed en 1% is voor de kosten van de uitleen.

Rekenvoorbeeld: U valt voor een schilderij t.w.v. €1000,00. U betaald hiervoor €30,00 (3%) per maand waarvan €20,00 (2%) voor de opbouw van uw spaartegoed is en maar €10,00 (1%) zijn de kosten van de uitleen.

 

Het door u gespaarde bedrag kunt u ten allen tijde gebruiken voor de aanschaf van het kunstwerk dat u thuis heeft. Indien u een ander kunstwerk in de galerie of op de website ziet dat u nóg mooier vindt, dan kunt u het altijd omruilen. De minimale looptijd van de kunstuitleen is 12 maanden. U heeft altijd het recht om het kunstwerk aan te schaffen tegen de oorspronkelijke waarde minus het door u opgebouwde spaartegoed.

 

Kunstkoop

Onze kunstkoop regelingen zijn een aantrekkelijke manier om (renteloos) kunst te kopen en in termijnen te betalen. Bent u zeker van uw keuze en heeft u geen behoefte aan onze flexibele kunstuitleen mogelijkheden dan kunt u naast het kopen ook kiezen voor onze kunstkoop regeling. Kiest u voor kunstkoop dan betaald u 20% van de waarde van het kunstwerk aan en heeft u de mogelijkheid om het restbedrag in 10 of 24 termijnen te voldoen. Kiest u voor de 10 of 24 termijnen dan koopt u het kunstwerk renteloos. Rekenvoorbeeld: U valt voor een schilderij t.w.v. €1000,00. U betaald €200,00 (20%) aan en het resterende bedrag in 10 termijnen van €80,00 per maand.

 

Een goede belegging

Door de mogelijkheid om kunst te kopen tegen de oorspronkelijke waarde en in termijnen te betalen wordt u geleende kunstwerk tevens een belegging.

 

Kunstadvies op maat

Avant-Art kijkt samen met u naar uw wensen, het interieur, de inrichting en het budget om daarna met zorg een kunstwerk te kiezen dat de uitstraling en schoonheid heeft die u zoekt.

 

Mocht u zeer specifieke wensen hebben dan is het eventueel ook mogelijk om een werk in opdracht te laten maken.

 

Betaling en levering

U ontvangt van Avant-Art een leenovereenkomst.

Als u stopt met lenen, wordt de overeenkomst beëindigd.

 

Kunst bezorgen

Indien gewenst, kunnen wij het kunstwerk bij uw thuis bezorgen. Dit gaat in overleg met u.
Kosten zijn afhankelijk van de plaats. Wij bezorgen ook na 18.00 uur.

Baarle - Hertog

Tentoonstellingsruimte

 

Wat is er te zien?

Bijzondere Geometrische kunst van Yooke de Bruin en schilderkunst van 

Wil Kersten

Website: www,yookeart.com 

 


Location

Avant - Art

Molenstraat 4

2387 Baarle-Hertog (B)

Email: wil.kersten@hotmail.com

Telephone: 0031 6 /2555 6057


Impressions